Zoek op afmeting

Als geen ander weten wij hoe lastig het is om de juiste babyslofjes te vinden. Vaak zijn de voetjes opgemeten en komt daar een schoenmaat uit, deze komt zelden overeen met een maat van een slofje. Dat komt omdat de maattabellen van alle merken slofjes weer verschillend zijn van elkaar. Het kan zelfs zijn dat maat L van merk A wel een cm verschilt met merk L van merk B. Wij adviseren daarom altijd om de lengte van de schoentjes te meten. Dat kan heel eenvoudig door het voetje van je kindje plat op een vel papier te zetten, zet snel streepjes voor en achter en voila, je hebt de afmetingen van  de voetjes.

Babyvoetjes groeien snel en hebben ook ruimte nodig om te groeien, houd dus rekening met 0,5 tot 1,0 cm aan ruimte in de slofjes om te groeien. Hieronder hebben vast een verdeling gemaakt op afmeting, stel dat de voetjes van je kindje 10 cm zijn dan zou je slofjes nodig hebben tussen de 10,5 en 11,0 cm.

Let op: deze pagina wordt op dit moment nog opgebouwd, daarom zullen nog niet alle linkjes goed werken, we doen er alles aan om deze zo snel mogelijk online te zetten. Heb je vragen over een maat mail ons gewoon even, of - als we online zijn - chat met ons, dan heb je direct antwoord!