Naar boven
  • Gratis verzending Europa boven de 50 euro
  • Gemakkelijk retour 14 dagen om te retourneren!
  • Klantenservice 0223 - 758 489
  • Grootste keuze van Europa in slofjes en schoentjes

Tula2shoes babyslofjes sport wit blauw rood

Art.nr: 1.6-TS-SPORT-WI-S
Merk:
Levertijd:
3-5 werkdagen

Omschrijving

Deze leuke slofjes zijn in de kleuren wit, blauw en rood en hebben een sportief uiterlijk. Deze Tula2shoes babyslofjes sport wit blauw rood zijn verkrijgbaar in maat S t/m maat XL en hebben uiteraard een handig anti slip zooltje.

Naast deze Tula2shoes babyslofjes sport wit blauw rood kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Tula2Shoes.

Tula2shoes is opgericht door moeder Sandy en haar dochter Rachel met (klein)dochter Tula als inspiratie. De schattige kleine slofjes van Tula2shoes zijn handgemaakt van het beste en zachtste leer. Het leer wordt in mooie kleuren geverfd met niet-giftige verf en is daarom helemaal veilig voor kleintjes, conform EU standaard. De babyslofjes van Tula2shoes hebben elastiek aan de achterzijde zodat ze goed blijven zitten aan de kleine voetjes. Zo zul je ze niet snel meer kwijtraken.

De Tula2shoes babyslofjes sport wit blauw rood geven kleintjes het gevoel op blote voetjes te lopen, zodat de ze vrij kunnen rondstappen. Een goede spier- en loopontwikkeling wordt hiermee optimaal ondersteund. Daarnaast zorgen de zachte suède anti slip zooltjes ervoor dat de kleintjes minder snel vallen of uitglijden.

Maatinformatie

Afmetingen Tula2shoes:

maat S (0-6 maanden), 11,5 cm
maat M (6-12 maanden), 12,5 cm
maat L (12-18 maanden), 13,5 cm
maat XL (18-24 maanden), 15 cm.

Wij adviseren om het voetje altijd na te meten om de juiste maat te bepalen, dit kan door het voetje plat op een vel papier te zetten en streepjes voor en achter het voetje te plaatsen. Houdt hierbij rekening met maximaal een centimeter extra ruimte zodat het voetje voldoende ruimte heeft om te groeien.